Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Stekkerdoos voor montage

Montage stekkerdoos

Een slimme oplossing om chaos van kabels te beperken

Onze stekkerdozen voorzien van praktische bevestigingsmogelijkheid zijn ideaal voor een veilige en stabiele plaatsing op kantoor, thuis, in de werkplaats of zelfs in de garage. Een monteerbare stekkerdoos zorgt ervoor dat de boel gewoon netjes geordend blijft. Het voorkomt bovendien vervelende choas van kabels op uw werkplek en beperkt struikgevaar op de werkvloer.

Vaak zijn de bestaande wandcontactdozen niet voldoende om alle apparaten aan te sluiten. Een meervoudig stopcontact is vaak de oplossing. In de meeste gevallen wordt de stekkerdozen gewoon op de vloer geplaatst of achter een kast verborgen. Nadeel is dat de kabel van de contactdoos ook zichtbaar op de vloer ligt. De overige aangesloten apparaten zorgen voor een wir-war en puinhoop aan lelijke zichtbare kabels.

Dit is visueel geen mooie blikvanger en het ook niet veilig: in elkaar gedraaide en geknoopte kabels of meerdere stopcontacten op de vloer trekken stof en vuil aan en laten een rommelige indruk achter. Ook verborgen stopcontacten achter bureaus, kasten of banken zijn niet zonder gevaar. Als de stekkerdoos oververhit raakt, kan het opgehoopte stof of ander vuil gemakkelijker ontbranden en dus voor een groter gevaar vormen.

De oplossing: een contactdoosstrook voor wandmontage.

Er zijn montagegaten aan de zijkant of achterkant van de monteerbare contactdozen, waardoor ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden gemonteerd. 

Vermijd vervelende kabelchaos onder of op uw bureau door de stekkerdoos  permanent te bevestigen. Bovendien kunt u de kabel van de stekkerdoos gemakkelijk verbergen met een kabelkanaal, of om de behuizing heen, ideaal voor bijvoorbeeld achter de TV. Als u vervolgens de kabels van de aangesloten apparaten met klittenband of kabelbinders sorteert, heeft u de optimale situatie voor uw stroomvoorziening, achter of onder het meubilair gecreëerd.

Als u niet wilt boren of schroeven, heeft u de mogelijkheid om een stekkerdoos met afneembare montageplaat te gebruiken. Met deze intelligente montageplaat is het geen probleem om de stekkerdoos met kabelbinders of klittenbandstrips te bevestigen. De montageplaat kan in de juiste positie worden geklikt voor eindmontage.

De brennenstuhl® professionalLINE stopcontactblok zijn ook geschikt voor wandmontage buiten of op industriele werkplekken.

Waar komt het komt op neer:

Met behulp van een monteerbare stekkerdoos vermijdt u meterslange en overtollige chaos aan kabels op de vloer en verminderd u daarmee ook alle risico’s om te struikelen. Een "kleine" uitvinding met een groot en veilig effect!

Stekkerdozen met montage-ogen voor schroeven

Deze Brennenstuhl® stekkerdozen zijn voorzien van bevestigingsogen waarmee ze direct kunnen worden vastgeschroefd.

Clampable extension lead for flexible mounting

As an alternative to the mountable extension leads, there is a clampable extension lead that can be attached flexibly.