Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om u de juiste inhoud voor uw taal en apparaten te tonen (Noodzakelijk), om voor u geselecteerde inhoud te presenteren (Voorkeuren), om het verkeer naar onze website te analyseren (Statistieken) en om u onze beste speciale aanbiedingen op andere websites aan te bieden (Marketing).

Door op "ACCEPTEREN" te klikken stemt u in met het gebruik van cookies. U kunt uw cookie-instellingen op elk moment wijzigen of intrekken in de footer onder "Cookie-instellingen". Voor gedetailleerde informatie, zie ons privacybeleid.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor de functionaliteit van onze website en kunnen niet worden uitgeschakeld (bv. SessionCookies).

Met deze cookies kunnen wij u onder andere uw eerder bekeken artikelen tonen en u soortgelijke artikelen aanbevelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid en dat van de desbetreffende provider.

Deze cookies helpen ons te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website. De informatie wordt anoniem verzameld en geanalyseerd. Afhankelijk van het hulpmiddel kunnen een of meer cookies van dezelfde aanbieder worden geplaatst. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid en dat van de desbetreffende provider.

Wij hebben deze cookies nodig om u bijvoorbeeld onze reclame op andere websites te tonen. Als u ze uitschakelt, krijgt u in plaats daarvan andere advertenties te zien. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid en dat van de desbetreffende provider.

Om onze website optimaal voor u in te richten en voortdurend te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Kwaliteit in detail

Chemische stoffen in brennenstuhl®-producten

De veiligheid van onze producten is voor ons van essentieel belang. In het kader van informatiestromen in de leveringsketen zoals vereist in de Verordening EG1907/2006 betreffende de registratie, beoordeling, autorisatie en beperkingen van chemische stoffen (REACH), eisen wij van onze leveranciers dat ze de chemische gegevens bekendmaken en laten we bovendien deze gegevens continu controleren in chemische analyses uitgevoerd door onafhankelijke, gecertificeerde testinstellingen. Daardoor zijn we er in geslaagd om gevaarlijke stoffen zoals PAKs (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) en REACH-chemische stoffen (ook SVHCs) zo veel mogelijk uit onze producten te elimineren.

REACh_Declaration.pdf