Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

HIGH PERFORMANCE WORK LIGHTS

Brennenstuhl drijft het lichte gedeelte aan

Vakmanschap is een prestatie - met deze waarderende woorden presenteert de fabrikant Brennenstuhl, bekend op het gebied van energiedistributie, zijn productinnovaties in de verlichtingssector. De duurzame, efficiënte en krachtige verlichtingsproducten zijn bedoeld om de handel in zijn dagelijkse werk te ondersteunen. Met high-performance atleten transporteert de fabrikant picturaal de robuuste werkwereld van de verschillende ambachten naar uithoudingsvermogen, prestaties en kracht.

Met de claim om het lichtaanbod in het vak verder te ontwikkelen dan het bekende, schrikt Brennenstuhl er niet voor terug om het productaanbod en de eigen portfolio te verleggen. De focus ligt niet alleen op nieuwe, hoogwaardige en robuuste LED-werklampen, maar ook op beproefde productreeksen met nieuwe modellen die terecht in de campagne worden geplaatst - van slimme LED-bouwspots tot verblindingsvrije 360-graden allround LED-spots en innovatieve, compacte handlampen met een functie voor het regelen van de lichtkleur.

In de Brennenstuhl-verlichtingsproducten wordt voortdurend gebruik gemaakt van de nieuwste, hoogwaardige LED-technologie, intelligente systemen voor lichtregeling en -distributie en efficiënte systemen voor batterij- en oplaadtechnologie met de hoogste normen en een gestaag groeiende expertise.