Select another country or region to view content for your location.

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Bremaxx-verlengsnoer

Bremaxx-verlengsnoer voor gebruik buiten

Ideale elektriciteitsbron voor diverse tuinwerkzaamheden

Verlengsnoer is verkrijgbaar in verschillende lengtes en de geschikte lengte is afhankelijk van de afstand tussen stopcontact en elektrisch apparaat.

Het juiste verlengsnoer hangt hoofdzakelijk af van de gewenste toepassing.

Met de Bremaxx-verlengsnoeren wordt u precies daar voorzien van elektriciteit waar u deze nodig heeft: praktisch en zonder gedoe.

 

Bij elk weertype te gebruiken

Bij elk weertype te gebruiken

In de tuin of buiten in het algemeen kunnen verlengsnoeren in aanraking komen met vocht, opspattend water, UV-licht en vorst.

De Bremaxx-verlengsnoeren hebben beschermingstype IP 44, waardoor ze beschermd zijn tegen vreemde stoffen en opspattend water.

Door de koppeling van veiligheidscontact en afsluitdop kan het snoer ook bij vochtig weer of in de winter worden gebruikt, aangezien er geen vocht binnen kan dringen.

 

Kabelkwaliteit Bremaxx

Kabelkwaliteit Bremaxx

Het geurloze verlengsnoer is relatief dik (u heeft de keuze uit een doorsnede van 1,5 mm² en 2,5 mm² van de geleider) en toch flexibel qua materiaal en stabiel in het gebruik.

Bremaxx-verlengsnoeren zijn bovendien olie- en UV-bestendig, wat wil zeggen dat ze hard noch broos worden. Verder zijn Bremaxx-verlengsnoeren zeer robuust, ook onder extreme arbeidsomstandigheden.

 

Mechanisch zeer belastbaar en slijtvast Mechanisch zeer belastbaar en slijtvast

Het stevige verlengsnoer is uitermate geschikt voor dagelijks privégebruik

en kan op elke ondergrond worden gebruikt - zonder af te geven. Scherpe randen of ruwe oppervlakken, het verlengsnoer is mechanisch zeer belastbaar en knikbestendig.

De geaarde stekker en de koppeling zijn heel stevig met de kabel verbonden, zodat men ook gewoon stevig kan trekken aan het verlengsnoer zonder dat er iets stuk gaat.

 

Verlengsnoer in signaalkleuren

Verlengsnoer in signaalkleuren

Het verlengsnoer in feloranje of in krachtig rood is bij het snoeien van heggen en bij het maaien of bijhouden van gras nuttig, omdat daardoor het risico kleiner is dat u in het verlengsnoer snijdt.

Ook is het verlengsnoer dankzij de felle kleur gemakkelijker te zien, bijvoorbeeld op een grasveld.

 

 

 

Met de Bremaxx-verlengsnoeren krijgt u power om mee te nemen. Of u ze nu wilt neerleggen, vastplakken of ophangen - u kunt meteen aan de slag.

Verlengsnoer voor langdurig gebruik buiten

Oliebestendig. Mechanisch zeer belastbaar. Vorstbestendig tot -35 °C. Kabelmantel gemaakt van zeer flexibel speciaal kunststof.

Het verlengsnoer voor langdurig gebruik buiten kunt u na het werk, gedurende een langere afwezigheid of ook op overige momenten gewoon buiten laten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Nominale spanning „07“ = 450 / 750 V

 

Verlengsnoer voor kortstondig gebruik buiten

Oliebestendig. Mechanisch zeer belastbaar. Vorstbestendig tot -35 °C. Kabelmantel gemaakt van zeer flexibel speciaal kunststof.

Het verlengsnoer voor kortstondig gebruik buiten moet na gebruik weer op een tegen licht beschermde en droge plek worden opgeslagen.

Nominale spanning „05“ = 300 / 500 V

Bremaxx-verlengsnoer voor kortstondig gebruik buiten is verkrijgbaar met kabellengtes 10 m, 15 m, 20 m, 25 m en 50 m.


Verlengsnoer voor langdurig gebruik buiten

Verlengsnoer voor kortstondig gebruik buiten