Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer info

Bretec®-draaicontact

Bretec®-draaicontact

de een heeft Bretec®, de ander een wirwar aan kabels ...

brennenstuhl® Kabeltrommel Bretec®

... het brennenstuhl®-Bretec®-draaicontact!

De innovatieve brennenstuhl®- Bretec®-draaicontacttechniek. Het trommellichaam loopt onafhankelijk van de stekkerdoosunit of de netsnoeraansluiting.

Het probleem: Bij normale verlengsnoerkabeltrommels draait bij het op- en afrollen het gehele trommellichaam en daardoor noodgedwongen ook de netsnoeraansluiting.

Dat heeft tot gevolg: het gevaarlijk verdraaien van de stroomaansluitingskabel en/of een lange handeling: kabel afrollen - terug naar de stekkerdoos - stekker in het stopcontact steken - naar het betreffende apparaat ... dat klinkt erg vermoeiend en vervelend. Daarom hebben we hiervoor een oplossing verzonnen.

 

Die Lösung: brennenstuhl® met innovatief Bretec®-draaicontact-comfort. Terwijl u de trommel draait, blijft de stekkerdoosunit met de aangesloten apparaten staan. En dan is de weg eindelijk vrij voor ongehinderd, flexibel en veilig werken.
U heeft de garantie:
tests met meer dan 100.000 rotaties bewijzen de optimale werking. De stevige constructie maak een werkingsgarantie van 5 jaar mogelijk!

 

  • Over het geheel genomen meer veiligheid zonder het gevaarlijk in elkaar draaien van de aansluitkabels voor elektronische apparaten.
  • Geen gevaar meer door beschadiging van kabelmantel en koperkoorden.
  • In zijn geheel comfortabeler en sneller.
  • Bretec®: eindelijk probleemloos afrollen met aangesloten elektronische apparaten.

brennenstuhl® Garant Kabeltrommel Bretec®