Onderneming Kwaliteit

Productkwaliteit

Veiligheid in een oogopslag

Op producten van het bedrijf brennenstuhl® kunt u op elk moment vertrouwen. Diverse veiligheidscertificaten van onafhankelijke testinstituten tonen het aan: de naleving van Duitse en internationale normen wordt continu getest en bevestigd. Met de Primera-Tec automatische stekkerdoos 15.000 A met master-slave-functie beschikken we bovendien over de eerste stekkerdoos ter wereld die met het ecologische label „Der Blaue Engel“ is gecertificeerd.

Veiligheid altijd en overal

Hitte, koude en vochtigheid buitenhouden: daarop worden de apparaten van brennenstuhl® in zware testen in de klimaatkamer getest. Stekkerdozen bijvoorbeeld moeten in langdurige tests hun hittebestendigheid bewijzen.

Stabiliteit bikkelhard getest

De producten van brennenstuhl® zijn bikkelhard. Hun plastic onderdelen worden namelijk getest met een koudeslag: bij vriestemperaturen worden de specifiek belast - hier op de foto bijvoorbeeld een kabelhaspel. Er mogen geen scheuren of andere beschadigingen ontstaan.

Cool blijven bij kortsluiting

Ook bij een kortsluiting mogen de elektrische apparaten van brennenstuhl® niet opgaan in vlammen. Dit test de gloeidraaidtest, of bij stekkerdozen: de plastic behuizingen worden 30 seconden lang aangeraakt met een hete draad van 750°C. De test is geslaagd wanneer geen ontstekingsgevaar voor de omgeving ontstaat.

Design dat inspireert

Producten van brennenstuhl® verleiden ook met hun design. De stekkerdoos Primera-Tec Comfort Switch Plus 15.000 A bijvoorbeeld slaagt met zijn glanzend oppervlak en elegante voetschakelaar altijd een goed figuur.

Hoogwaardige afwerking maakt het verschil uit

U wilt duurzaamheid - en terecht. Dankzij de combinatie van hoogwaardig materiaal en haarscherpe afwerking zijn de producten van brennenstuhl® uiterst robuust. Een goed voorbeeld is de rookmelder BR 8221 extra longlife, met zijn heel compact ontwerp, zijn betrouwbare elektronische componenten en zijn gegarandeerde levensduur van 10 jaar.

Zuinig en milieuvriendelijk

Onnodig stroomverbruik kan worden vermeden. Met brennenstuhl® kunt u de energiekosten van huishoudapparaten in stand-by aanzienlijk verminderen. Let op het Save-Energy-logo. De automatische stekkerdoos Secure-Tec met master-slave-functie bijvoorbeeld schakelt alle apparaten in de slave-stopcontacten automatisch uit wanneer het hoofdapparaat in het master-stopcontact wordt uitgeschakeld.

Immer die passende Lösung