Onderneming Kwaliteit

Innovatiekwaliteit

Innovatie dankzij de meest moderne techniek

In het middelpunt van elke technische innovatie staat het helpen van de gebruiker. Daarom testen de brennenstuhl®-ingenieurs steeds weer nieuwe ideeën en de modernste ontwikkelingsprocessen. Driedimensionale tekeningen, die met 3-D-CAD op de computer worden gecreëerd, worden met Rapid Prototyping direct omgezet in een tastbaar monster.

Veiligheidsvoordeel dankzij intelligent kabelbeheer

Weldoordachte kabelvoering zorgt bij stroomverdelingsapparaten van brennenstuhl®voor een hoge veiligheid. U hoeft zich bijvoorbeen niet meer te storen aan 'kabelspaghetti' dankzij de kabelhaspel met Bretec®-techniek: de stopcontacten blijven staan tijdens het op- en afrollen. Dankzij het ROL’UP-oprolsysteem behoort het vermoeiende zwengelen tot het verleden: met een korte trek aan de handgreep rolt de kabel automatisch op.

Aantrekkelijke oplossingen

Techniek moet passen in de wereld van de gebruiker - de speciale producten van brennenstuhl® doen dat bijzonder goed. Desktop Power bijvoorbeeld is een elegante stroomvoorziening voor op het bureau. De stekkerdoezen van de Comfort-Switch-reeks kunnen mooi worden verborgen en toch handig worden in- en uitgeschakeld via een externe hand-/voetschakelaar.

Immer die passende Lösung
Bijzonder handig dankzij slimme extra's

Perfect opgeruimd en bovendien perfect bereikbaar - dat is met de producten van brennenstuhl®heel eenvoudig. Stekkerdozen bijvoorbeeld kunnen dankzij een oogje aan de achterkant op de muur worden gemonteerd - een groot voordeel bij het werken. Bij de Primera-Line-stekkerdozen is bovendien de kabeluitgang instelbaar naargelang de werkomgeving: aan de kant van de kantelschakelaar of aan de andere kant.

Immer die passende Lösung