Onderneming Kwaliteit

Assortimentskwaliteit

Altijd de gepaste oplossing

Bij brennenstuhl® vindt u gegarandeerd net dat, wat u nodig heeft: de grote brandbreedte aan producten biedt u in elke situatie de juiste oplossing. De stekkerdoos Eco-Line bijvoorbeeld is beschikbaar met of zonder kantelschakelaar en met tot wel tien stopcontacten. Met de Secure-Tec automatische stekkerdozen beschermt u uw apparaten tegen overspanning.

Aan alles gedacht

Me de integrale assortimenten van brennenstuhl® kunt u heel eenvoudig uw projecten verwezenlijken. Om uw huis of woning te veilig te maken, is er bijvoorbeeld een breed assortiment veiligheidsmelders, die niet enkel alarm slaan bij rook, gas of koolstofmonoxide, maar ook bij gevaar door hitte of water.

Actualiteit over de hele breedte

U hebt de keuze uit de nieuwe technische ontwikkelingen - in het geavanceerde brennenstuhl®-assortiment. De toonaangevende koudlichttechnologie bijvoorbeeld is net als de led-technologie al een vast onderdeel van het assortiment. Een voorbeeld zijn de mobiele lampen Power Jet-Light 4 x 55 Watt – met topwaarden wat betreft energie-efficiëntie, lichtopbrengst, levensduur en veiligheid dankzij hun geringe opwarming.