Onderneming Bedrijfsfilosofie

Bij brennenstuhl® komen de belangen van de klanten op de eerste plaats

In de brennenstuhl® -groep zien wij klanten als partners. De cultuur van de groep wordt gekenmerkt door plezier aan innoveren, kwaliteitsdenken en de service voor onze klanten. Oriëntatie op de klant is bij brennenstuhl® het opperste gebod.

 

Het succes van onze klanten geniet de hoogste prioriteit

Onze klanten staan in het middelpunt van ons handelen. Wij ondersteunen hen bij het bereiken van hun doelen. Onze adviseurs horen de wensen en behoeften van onze klanten en adviseren passende oplossingen.

 

Wij zijn altijd bij u in de buurt

Als één van de leidende Europese leveranciers aan de DIY-markt op het gebied van elektrotechniek en elektronica zijn wij in veel landen een competente aanspreekpartner voor onze klanten. Onze vakmensen en verkoopmedewerkers zijn altijd bij u in de buurt • waar u zich ook bevindt.

 

Wij brengen onze klanten aan de finish

Tot onze partners horen alle toonaangevende handelsorganisaties. Zij vertrouwen op onze competentie en prestatievermogen. Wij leveren daar iedere dag het bewijs van en wij stellen ons deze hoge eis ook in de toekomst.

 

Nieuwe producten bieden nieuwe verkoopkansen

De technici en specialisten bij brennenstuhl® werken voortdurend aan nieuwe productideeën. Regelmatig brengt brennenstuhl® productinnovaties op de markt. Hierdoor verlenen wij onze klanten steeds nieuwe impulsen voor een attractief, op de markt afgestemd assortiment en vergroten wij de omzetkansen van onze klanten.